Levenslang voor crimineel Naoufal F. ‘Noffel’

Naoufal F. – alias Noffel – moet levenslang de gevangenis in voor het uitlokken van de moord op de Iraanse elektricien Ali Motamed. De Marokkaanse Nederlander was eerder al veroordeeld tot 18 jaar celstraf, voor een mislukte liquidatie op een man in Diemen, eind 2015.

F. krijgt de hoogste celstraf vanwege het voorbereiden en aansturen van de moord op Iraniër Ali Motamed, eind 2015 in Almere. De straf is gelijk aan wat het Openbaar Ministerie in mei eiste.

Eneco-monteur Motamed (56) werd op 15 december 2015 voor zijn huis in Almere met één schot door het hoofd om het leven gebracht. Uitvoerders Anouar B. (29) en Moreo M. (36) kregen in april respectievelijk 20 en 25 jaar cel opgelegd. De rechtbank vindt nu bewezen dat F., bekend onder de bijnaam Noffel, medepleger en medeorganisator was van de liquidatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.