Afgetrainde Badr Hari: ’Ze zouden bang moeten zijn’

347

Badr hari is zich volop aan het voorbereiden op de aanstaande rematch met Rico Verhoeven. Regelmatig plaats hij foto’s van zichzelf op Instagram terwijl hij hard aan het trainen is voor de clash eind dit jaar.

In een van de laatste foto’s showt de kickbokser zijn afgetrainde lijf terwijl hij in een touw hangt. „Ze zouden bang moeten zijn”, plaatst Hari als begeleidende tekst bij de foto, gevolgd door een hashtag met de boodschap dat „ze niet zijn voorbereid.”

Nog dit jaar gaat het gebeuren en staan Hari en Verhoeven voor de tweede keer tegenover elkaar in de ring. Op 21 december verschijnen de twee tegenover elkaar in de Gelredome voor de clash waar vechtsportliefhebbers al enkele jaren op zitten te wachten. Het gevecht tussen beide zwaargewichten eindigde in december van 2016 in een anti-climax, nadat Hari in de tweede ronde in Oberhausen moest opgeven vanwege een armblessure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.