‘Topcrimineel Ridouan Taghi zit in Dubai’

Nederlands meest gezochte crimineel Ridouan Taghi (41) houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen binnen het Openbaar Ministerie. De krant schrijft dat politie en justitie ervan overtuigd zijn dat het net zich rond Taghi sluit.

“We hebben nu erg sterke aanwijzingen dat Taghi in Dubai zit”, zegt een van de bronnen die volgens de krant op het hoogste niveau binnen het Openbaar Ministerie werkt. Maar hij wil niet zeggen waarom politie en justitie zeker weten dat Taghi in het emiraat zit.

Vorige week lieten politie en justitie bij het programma Opsporing verzocht verouderingstekeningen van Taghi en zijn eveneens voortvluchtige ’adjudant’ Saïd Razzouki zien. De uitzending leverde volgens woordvoerder Wim de Bruin 29 tips op. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van twee keer 100.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de arrestatie van Taghi en Razzouki.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.