“Nederland, je bent serieus de weg kwijt” #boerkaverbod

235

Nasrdin Dchar is het totaal niet eens met de invoering van het boerkaverbod in Nederland op 1 augustus. De 40-jarige Marokkaans Nederlandse acteur snapt niet waarom het land zich zo druk maakt om de +/-300 vrouwen die gehuld willen gaan in de lichaam- en gezichtsbedekkende kleding.

“In Nederland wonen 17 miljoen mensen. +/-300 vrouwen dragen een boerka. Dat is 0,00001765 procent van de samenleving. En het land is in rep en roer. Nederland, je bent serieus de weg kwijt. #boerkaverbod”, twittert Nasrdin. Hij krijgt veel kritiek, maar laat dit niet zo maar over zich heenkomen.

Wanneer iemand zich afvraagt of Nasrdin “dit ook tegen Marokko zegt waar al jaren eenzelfde verbod geldt”, slaat hij terug met: “Deze mag ook in het rijtje: ga terug naar je eigen land. Wat een niveau. Ik ben een geboren en getogen Nederlander. Ik ben niet op de hoogte van wat er in Marokko verboden is. Maar wel echt heel goed van je dat jij wel op de hoogte bent.”

Ook deelt de acteur nog een sneer uit naar het AD en zijn hoofdredacteur omdat de krant haar lezers duidelijk maakt wat zij mogen doen wanneer ze iemand met een boerka op straat zien lopen.

1 REACTIE

  1. mevrouw van Gaal sprak over contact en niet persoonlijk–
    dus ze heeft wel contact met de telefoon en met computer zonder dat ze iemand ziet. maar contact met een persoon die voor har staat kan ze niet maken.
    dus sinds de vorigen eeuw zeg ik dat de mens dommer en dommer wordt –dit is weer zo.n Hollander net als kapitein Karremans –ze zijn de weg kwijt…net als Hitler -Stalin – Bush- Trump—ect ect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.