Mekka vernoemt belangrijke weg naar omstreden kroonprins

Een van de belangrijkste wegen in de heilige stad Mekka wordt vernoemd naar de kroonprins van Saudi-Arabiƫ, Mohammed bin Salman. Volgens de Saudi Gazette is het besluit genomen door de emir van de provincie waarin Mekka ligt.

Het besluit is een erkenning van de verdiensten van Mohammed bin Salman voor de ontwikkeling van het koninkrijk en als waardering voor zijn pogingen om de islam te dienen.

Het voorstel kwam van het ministerie van gemeentelijke- en plattelandszaken. De emir van Mekka, die ook adviseur is van de koning, had geen moeite het goed te keuren. Ondanks dat de kroonprins omstreden is in het buitenland om de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi en de oorlog in Jemen, lijkt zijn positie in eigen land vooralsnog onaantastbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.