PSV-talent Ihattaren: ‘Kies nog niet tussen Marokko en Nederland’

Mohamed Ihattaren zit verrassend genoeg bij de voorlopige selectie van Marokko. De 17-jarige speler van PSV vindt het een eer dat hij is opgeroepen, maar gaat voorlopig geen keuze maken tussen Marokko en het Nederlands elftal. “Ik houd het voorlopig zo, ik zal nu geen keuze maken”, zei Ihattaren bij FOX Sports, nadat hij met PSV had gewonnen bij Heracles Almelo (0-2).

De aanvallende middenvelder is geboren in Utrecht en speelde tot nu toe in de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje. Vahid Halilhodzic, de nieuwe bondscoach van Marokko, zette Ihattaren deze week echter op zijn voorlopige lijst van 46 spelers voor de komende interlands.

“Ik voel me vereerd dat ik in die voorlopige selectie zit. Dat is heel mooi. Maar ik ga m’n keuze voorlopig niet maken”, zei Ihattaren. Zijn uiteindelijke keuze gaat hij maken op basis van perspectief. Daar waar hij belangrijk denkt te kunnen zijn, zal hij willen spelen. “Ik zie allemaal wel hoe het gaat. Ik heb ook veel geleerd bij het Nederlands elftal en dat zal ik nooit vergeten bij het maken van een keuze,” besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.