Mohammed Hamdi (35), ondanks tegenwerking, nieuwe directeur van ADO Den Haag

510

Mohammed Hamdi is de nieuwe algemeen directeur van ADO Den Haag. De 35-jarige Hagenaar is de opvolger van Mattijs Manders, die deze zomer naar de Eredivisie CV overstapte. Hamdi werkte eerder op de commerciële afdeling van ADO Den Haag.

“Ik geloof in de potentie van ADO Den Haag. Ik zie de club als een slapende reus, waar ik graag met de rest van het team mijn schouders onder wil zetten”, reageert Mohammed Hamdi, die eerder accountmanager bij ADO was. Eerder was Hamdi directeur bij bedrijven als Lagardère Sports & Media en Director Infront Sports & Media. Ook was hij eindverantwoordelijke van de commerciële- en marketingafdeling van Al-Jazira.

De benoeming van Hamdi leidde bij ADO eerder dit jaar tot een conflict tussen de Chinese eigenaars en president-commissaris Ad Melkert, bleek uit onderzoek van NRC. De voormalig PvdA-leider verzette zich tegen de benoeming van de Marokkaanse Nederlander als directeur en heeft hem zwart proberen te maken. Omdat de Chinese eigenaren zich tegengewerkt voelen, hebben zij een onderzoeksbureau ingeschakeld om de rol van Melkert bij het proces te onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.