Marokko speelt gelijk, Ziyech uitgefloten na nieuwe misser

101

Marokko heeft het debuut van bondscoach Vahid Halilhodzic niet met een overwinning op kunnen luisteren. In een vriendschappelijk duel met Burkina Faso bleef de ploeg steken op 1-1. Hakim Ziyech speelde ditmaal een negatieve hoofdrol.

Vlak na rust mocht de 26-jarige Ajacied aanleggen voor een strafschop, maar net als eerder deze zomer, faalde hij vanaf elf meter. Twintig minuten na de misser bracht Cyrille Bayala van het Franse RC Lens Burkina Faso op voorsprong. Zouhair Feddal, verdediger van Real Betis, zorgde in de slotfase voor een 1-1 eindstand.

Ziyech werd na zijn nieuwe misser uitgefloten door de eigen Marokkaanse fans. Hiermee kreeg zijn populariteit een flinke dreun. Zo ook in juli toen Ziyech een uitgelezen mogelijkheid kreeg Marokko naar de kwartfinales van de Afrika Cup te schieten. Bij een 1-1 stand tegen Benin mocht hij in de vijfde minuut van de blessuretijd een penalty nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.