Slordig Marokko wint nipt van Niger [video]

Marokko heeft gisteravond de eerste zege behaald met Vahid Halilhodzic als bondscoach. De Atlasleeuwen hebben thuis in Marrakech de vriendschappelijke wedstrijd tegen Niger met 1-0 gewonnen.

De Bosnische trainer liet Hakim Ziyech en Nordin Ambrabat dinsdagavond op de bank beginnen. De twee kregen als invaller nog wel speeltijd, maar pas nadat de eindscore al bereikt was. Sofyan Amrabat had wel een basisplaats. De huidige speler van Bologna blonk uit.

Halilhodzic stelde een compleet ander elftal op dan vrijdag in de oefenwedstrijd tegen Burkina Faso (1-1). Sofyan Amrabat en Zouhair Feddal mochten als enigen blijven staan, terwijl de overige negen posties door anderen werden ingevuld. Walid El Karti groeide uit tot matchwinner. De middenvelder van Wydad Casablanca schoot de bal na 21 minuten hard bovenin het doel van Niger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.