Politie neemt Ferrari van 360.000 euro uit trouwstoet in beslag

Politie neemt Ferrari van 360.000 euro uit trouwstoet in beslag
Foto: Twitter/Wim Rietveldt – wijkagent in Cool Zuid

De Rotterdamse politie heeft afgelopen weekend een peperdure Ferrari, die meedeed met een trouwstoet, in beslag genomen. De bestuurder van de wagen van circa 360.000 euro zou overlast hebben veroorzaakt tijdens deelname aan een trouwstoet door het centrum van Rotterdam. Volgens de politie bleek er niets van de verplichte documenten te kloppen.

Op bovenstaande foto, die via Twitter door een Rotterdamse agent is gepost, is te zien dat de auto naas het bureau in Rotterdam centrum staat geparkeerd. Uit de foto valt op te maken dat het gaat om een Ferrari F12 met een Duits kenteken.

De politie heeft nog geen nadere informatie vrijgegeven en zegt de zaak in onderzoek te hebben.

5 REACTIES

  1. Het mag !!!rij met de duurste auto maar een ding snap ik niet waarom dit volk zo gewelddadig is en zo rumoerig. Waarom?ik snap het niet. Assiociaal gedag en stoer doen. Terwijl ze gewoon normaal kunnen en alle ovatie kunnen krijgen. De auto waarin ze showen zijn meestal gehuurd.

  2. dooie reacties hier van dooie mensen! petrus geef je reet weg. Wat is het land van herkomst dan? Dit zijn gewoon Nederlanders. Stond er ergens dat het om toeristen ging dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.