Ihattaren stelt keuze tussen Oranje en Marokkaans elftal uit vanwege zieke vader

Mohamed Ihattaren maakt voorlopig geen keuze voor zijn interlandloopbaan. Hij wil komende tijd vooral veel tijd doorbrengen met zijn zieke vader. De keuze voor een interlandloopbaan bij het Nederlands of Marokkaans elftal stelt hij hiermee uit.

“Ik ga geen keuze maken zolang mijn vader ziek is. Tijdens de interlandperiodes ben ik een paar dagen vrij en die wil ik dan graag doorbrengen met hem. Dat vind ik voor nu het belangrijkste. Familie staat voor mij op één. Ik wil geen spijt hebben achteraf”, zei Ihattaren zondag na de topper in eigen huis tegen Ajax (1-1).

De pas zeventienjarige middenvelder van PSV wordt begeerd door zowel de Nederlandse als de Marokkaanse voetbalbond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.