Koning Marokko loopt longinfectie op

De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft een dubbele longinfectie opgelopen. Hierdoor zal hij niet naar Frankrijk kunnen afreizen om zijn eer te bewijzen aan de overleden oud-president Jacques Chirac.

Zijn arts heeft hem zondagmiddag een paar dagen rust voorgeschreven. Mohamed VI, die net als zijn vader in het verleden, een sterke band onderhield met Jacques Chirac, wilde graag de familie Chirac condoleren.

Op sociale media is een statement te lezen van de koninklijke familie dat Mohammed bij de uitvaart van de voormalige president van Frankrijk maandag zal worden vertegenwoordigd door zijn zoon, kroonprins Moulay El Hassan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.