Spanjaarden schrikken van gedrag jongeren nabij grens Melilla (video)

Het gedrag van jongeren die in het noorden van Marokko wachten op een kans om naar Spanje te emigreren wordt aan de kaak gesteld aan Spaanse zijde. Zo volgen de incidenten zich steeds vaker op waarbij Marokkaanse jongeren aan Spaanse vrachtwagens en bussen vastklampen.

In de afgelopen weken werden meerdere video’s gedeeld van minderjarige Marokkanen die zich bij de grensovergang van Bni Nsar aan bussen en vrachtwagens vastklampen om de Spaanse enclave Melilla binnen te geraken.

Zo ook dinsdag, toen meerdere jonge kinderen zich vastklampten aan een bewegende vrachtwagen. Ze probeerden zich te verstoppen, waar ze maar konden: bij de wielen, de motor en onder de aanhangwagen. De chauffeur kon niet anders dan stoppen en toeteren om hen af te schrikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.