‘Ziyech staat hoog op prioriteitenlijstje Real’

Hakim Ziyech heeft zich in de kijker gespeeld bij Real Madrid. De Marokkaans international zou net als zijn teamgenoot Donny van de Beek hoog op het lijstje staan bij de Spaanse grootmacht. Dat meldt de Spaanse krant Sport.

Sport meldt dat de eerste contacten met Ajax inzake Ziyech zijn gelegd rond het duel met Valencia in de Champions League. De Spaanse sportkrant verwacht dat de buitenspeler voor een bedrag tussen de vijftig en zestig miljoen euro op te halen is. Het liefst wil de Koninklijke in januari al zakendoen met Ajax, maar zowel Ajax als de spelers hebben duidelijk kenbaar gemaakt dat een wintertransfer niet aan de orde is.

Real Madrid investeerde afgelopen zomer meer dan driehonderd miljoen euro in de selectie, maar desondanks blijft de club azen op versterkingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.