Wilders krijgt het woord in laatste dag minder-Marokkanenproces

In het minder-Marokkanenproces tegen PVV-leider Geert Wilders is het woord woensdag aan de omstreden politicus zelf. Op de laatste dag van het strafproces krijgt hij zo het laatste woord.

Zijn advocaten krijgen nog de kans om te reageren op onder andere de strafeis van het Openbaar Ministerie, waarna de anti-islam politicus het woord krijgt. Daarmee zou het proces tot een afronding moeten komen. Alhoewel, dat niet helemaal zeker is, aangezien de politicus en zijn advocaat Geert-Jan Knoops al veel hebben geprobeerd om het strafproces te vertragen en of te stoppen.

De rechtbank veroordeelde Wilders in 2016 al, maar legde hem geen straf op. Zowel het OM als Wilders was tegen de uitspraak in beroep gegaan. In hoger beroep is opnieuw 5000 euro boete tegen hem geƫist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.