Hari waarschuwt Verhoeven op persconferentie: ‘Ik sla je eraf’

Eindelijk staan de twee grootheden tegenover elkaar om een lekker potje te boksen. De Gelredome is zo goed als uitverkocht voor ‘het gevecht van de eeuw’, dat op 21 december in Arnhem plaatsvindt.

Donderdag was de aftrap voor de grote Badr en Rico-show. De twee keken elkaar alvast in de ogen tijden de Staredown. Tijdens de persconferentie gooiden de twee met modder naar elkaar. “Het maakt me niet uit hoe ik hem nu versla”, zegt Verhoeven tijdens het persmoment, als hij plots wordt onderbroken door Hari. “Ik heb even gewacht tot het moment waarop je daarover zou beginnen. Maar ik sla je eraf.”

Drie jaar geleden moest Hari al in de tweede ronde opgeven door een armbreuk. ‘De 21ste gaat dat allemaal anders worden’, dreigt Badr. De fans smachten al jaren naar een echte clash tussen de twee.

Verhoeven: „Het gevecht van destijds heeft geen invloed op 21 december. Hij gaat of voortijdig stoppen of ik sla hem knock-out”, laat de winnaar van drie jaar geleden weten. Dat schiet in het verkeerde keelgat bij Badr. „Go fuck yourself. Ik sla je op 21 december verdomme neer”, is het verweer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.