Badr na vier maanden terug bij Mike [VIDEO]

De Staredown tussen Badr Hari en Rico Verhoeven was deze week groot nieuws. Een ander nieuwtje dat misschien net zo belangrijk is, maar toch onderbelicht bleef, is het feit dat Badr Hari terug is bij zijn oude trainer Mike Passenier.

In juni maakte hij nog bekend dat hij verder ging met Said el Badaoui als trainer. Daarmee kwam een einde aan een jarenlange en succesvolle samenwerking met Mike Passenier. Nog geen vier maanden later is Hari echter terug in Oostzaan, waar Mike’s Gym is gevestigd.

„Mike is mijn vriend. Door dik en dun. Ik ken hem al 13 jaar. De afgelopen jaren heb ik het moeilijk gehad. Had moeite om me honderd procent te focussen op de sport. Dan ga je excuses zoeken en dan is de trainer meestal de eerste die de schuld krijgt. Maar nu ben ik weer super hongerig en is het makkelijk om met mij te werken”, verklaart hij zijn terugkeer bij Passenier. „Het was eigenlijk een makkelijke keuze.”

Bekendmaking terugkeer bij Mike:

Mike over de terugkeer van Badr:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.