Ayoub in de problemen na opmerking over billen op Instagram: ‘Deze meneer heeft niets verkeerd gedaan’

Yassin Ayoub kwam maandagochtend negatief in het nieuws door een verzonden privébericht op Instagram. In het pikante bericht heeft hij laten weten de billen van de DM-ontvanger wel te waarderen. Ayoub en de dame in kwestie leggen de situatie nu uit. “Deze meneer heeft niets verkeerd gedaan”, zegt de dame. Het bedrijf dat zijn account beheert zou in de fout zijn gegaan, aldus Ayoub.

De middenvelder van Feyenoord meldt meteen de samenwerking met het ‘externe bedrijf’ te hebben opgezegd. Een medewerker van dat bedrijf zou misbruik hebben gemaakt van zijn account. Het meisje die de berichten ontving, meldt in haar stories ook dat het nu klaar moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.