‘Iraanse geheime dienst houdt Taghi hand boven het hoofd’

De meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi, mag zich veilig en wel verschuilen in Iran. Dat schrijft De Telegraaf op basis van bronnen binnen het onderzoek naar de drugsbaas. Volgens de krant houdt de Iraanse geheime dienst hem de hand boven het hoofd. Zo reist hij regelmatig per boot tussen Iran en Dubai.

Omdat Taghi de Iraanse spionnen zou hebben geholpen bij moordklussen in Europa zou hij zich vrijuit kunnen bewegen, en makkelijk tussen Iran en Dubai heen en weer reizen. Ook andere kopstukken van de ‘Mocro-maffia’ verbleven er om zaken te doen met criminelen uit onder meer Ierland en Groot-Brittannië, schrijft de krant.

Taghi zou deel uitmaken van een superkartel dat samen met kopstukken uit de Italiaanse, Ierse en Bosnische maffia vanuit Dubai een groot gedeelte van de Europese cocaïnehandel in handen zou hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.