‘Amsterdamse Naima mogelijk ontvoerd door criminelen’ [video]

De landelijke recherche heeft aan verschillende media bevestigd dat de verdwijning van de Amsterdamse Naima Jillal (52) waarschijnlijk verband houdt met een conflict in de onderwereld. De politie vreest dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Naima Jillal is onlangs op zondag 20 oktober rond 21.30 uur voor het laatst gezien op de Gustav Mahlerlaan aan de Amsterdamse Zuidas, waar zij een woning heeft. Ze is daar ingestapt in een donkerkleurige auto. Daarna is er geen enkel teken van leven van de vrouw vernomen. Het is nog niet duidelijk of de vrouw is ontvoerd.

Dinsdag besteedde het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de verdwijning van de vrouw. Het Parool schrijft dat Jillal ‘volgens bronnen’ is gelieerd aan groepen die actief zijn in de grootschalige drugshandel. De Telegraaf schrijft dat Jillal een relatie zou zijn van “Piet Costa” P. (47) die door de politie in verband is gebracht met grootschalige handel in cocaïne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.