In hoger beroep ook doodstraf voor vierde verdachte moord toeristen Marokko

De drie verdachten van de moord eind vorig jaar op twee Scandinavische toeristen krijgen ook in hoger beroep de doodstraf. Een vierde verdachte, die eerder levenslang kreeg, heeft nu ook de doodstraf gekregen.

Twee van de verdachten hadden bekend de twee vrouwen te hebben onthoofd. Een derde verdachte zou het geheel op zijn mobiele telefoon hebben opgenomen. De vierde verdachte die nu ook de doodstraf heeft gekregen, was weggegaan voordat de twee toeristen werden vermoord.

Naast deze vier daders, zijn ook twintig andere beklaagden in deze zaak veroordeeld tot gevangenisstraffen. Zij zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen van tussen de vijf en dertig jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.