Mohamed Ihattaren uitgemaakt voor ‘verrader’. Marcouch mengt zich in de zaak

Mohamed Ihattaren koos onlangs voor een interlandcarrière bij het Nederlands elftal in plaats van bij de Atlas Leeuwen. Dat zou bij een paar Marokkaanse fans in het verkeerde keelgat geschoten zijn. Onderweg met zijn ploeg naar Oostenrijk voor een wedstrijd tegen LASK Linz, werd Ihattaren op het vliegveld Eindhoven uitgemaakt voor verrader.

Volgens een security medewerker van Eindhoven Airport werd het 17-jarige talent ondermeer uitgemaakt voor ‘verrader’ en ‘jood’.

De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft zich inmiddels gemend in de zaak. Hij haalde dinsdagavond op Twitter hard uit naar de etterbakken. ‘Jaloerse losers, blijf af van Mohamd Ihattaren’s vrijheid om verder te groeien in de Nederlandse voetbalwereld waarin hij groot is geworden’, schreef hij onder meer op Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.