Home Maatschappij Mohamed Ihattaren uitgemaakt voor ‘verrader’. Marcouch mengt zich in de zaak

Mohamed Ihattaren uitgemaakt voor ‘verrader’. Marcouch mengt zich in de zaak

435

Mohamed Ihattaren koos onlangs voor een interlandcarrière bij het Nederlands elftal in plaats van bij de Atlas Leeuwen. Dat zou bij een paar Marokkaanse fans in het verkeerde keelgat geschoten zijn. Onderweg met zijn ploeg naar Oostenrijk voor een wedstrijd tegen LASK Linz, werd Ihattaren op het vliegveld Eindhoven uitgemaakt voor verrader.

Volgens een security medewerker van Eindhoven Airport werd het 17-jarige talent ondermeer uitgemaakt voor ‘verrader’ en ‘jood’.

De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft zich inmiddels gemend in de zaak. Hij haalde dinsdagavond op Twitter hard uit naar de etterbakken. ‘Jaloerse losers, blijf af van Mohamd Ihattaren’s vrijheid om verder te groeien in de Nederlandse voetbalwereld waarin hij groot is geworden’, schreef hij onder meer op Twitter.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.