Gevecht tussen Hari en Verhoeven wordt strijd om wereldtitel

In het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op 21 december staat meer op het spel dan eerder overeengekomen. De internationale kickboksorganisatie Glory maakt vandaag bekend dat Collision 2 alsnog wordt omgedoopt tot officieel wereldtitelgevecht in het zwaargewicht.

De organisatie is overstag gegaan na lang aandringen van kickboksfans over de hele wereld. “Alle supporters bleven maar schreeuwen om een titelgevecht. Daarom hebben we besloten om de fans datgene te geven wat ze zo graag willen: een world heavyweight championship”, zegt Glory-directeur Marshall Zelaznik vrijdag in De Telegraaf.

Bij het eerste gevecht tussen Verhoeven en Hari in december 2016 stond er ook geen titel op het spel. Verhoeven won die strijd in het Duitse Oberhausen drie jaar geleden, nadat Hari in de tweede ronde geblesseerd opgaf.

Het tweede gevecht tussen Verhoeven en Hari gaat zaterdag 21 december om 21.00 uur van start in de GelreDome in Arnhem. De strijd wordt over vijf ronden beslecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.