Marokko speelt teleurstellend gelijk tegen Mauritanië

Het Marokkaanse elftal wist vrijdag niet te winnen van Mauritanië. In eigen land wisten de Atlas Leeuwen niet verder te komen dan 0-0 tegen het buurland.

De Leeuwen van de Atlas speelden veel beter dan in de eerdere oefenwedstrijden onder bondscoach Vahid Halilhodzic, maar kregen de nummer 103 op de FIFA-ranglijst er niet onder.

Bondscoach Vahid liet na de wedstrijd weten, dat het te maken had met de gemiste kansen. “Het Marokkaanse elftal heeft een probleem om zijn kansen te verzilveren in goals. Dit is echt een groot probleem”, liet Vahid weten. “Ik heb de beste spelers geselecteerd. Als ik Messi had dan had ik hem wel opgeroepen maar helaas hebben we geen Messi”.

Hakim Ziyech startte de wedstrijd als de nieuw benoemde aanvoerder. De Ajacied speelde samen met zijn ploeggenoot Noussair Mazraoui een verdienstelijke wedstrijd, maar kon Marokko niet de zege bezorgen. Ook Nordin Amrabat en Sofyan Amrabat stonden in de basis. Door het gelijkspel leidt de Centraal Afrikaanse Republiek nog altijd in groep E van de Afrika Cup-kwalificatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.