Marokko verslaat Burundi met 3-0. Ontslag bondscoach afgewend?

De Atlas Leeuwen hebben dinsdagmiddag Burundi met 3-0 verslagen in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2021 in Kameroen.

Noussair Mazraoui opende na 25 minuten de score door een afgeketste bal van dichtbij binnen te werken. Hierna maakten Youssef En Nesyri (Leganés) en Achraf Hakimi (Borussia Dortmund) de andere doelpunten in het Stade Intwari in de Burundese stad Bujumbura. Na een klein uur viel Mazraoui uit. Het is nog niet bekend wat de ernst van de blessure is, al lijkt die mee te vallen. Zijn Ajax-ploeggenoot Hakim Ziyech werd na 71 minuten naar de kant gehaald.

Door de overwinning komt Marokko op vier punten uit twee duels. Eerder werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Mauritanië.

Een mooie overwinning voor de Atlas Leeuwen dus en een hele opluchting voor bondscoach Vahid Halilhodzic die zijn eerste zege met Marokko mag vieren sinds zijn benoeming. Het gerucht ging dat bij puntverlies tegen Burundi de bondscoach ontslagen zou worden. Met deze ruime overwinning lijkt dit (voorlopig) afgewend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.