Staatssecretaris Broekers-Knol gaat in gesprek met ambassadeur Marokko

Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) gaat volgende week donderdag in gesprek met de ambassadeur van Marokko. Dat zei de bewindsvrouw in een debat met de Tweede Kamer. Een van de gespreksonderwerpen zal de terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers zijn.

Aanleiding voor het gesprek is de verwarring die vorige week ontstond over de terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers, en de vraag of de bewindsvrouw wel of niet welkom is in Marokko om over de kwestie te praten. Tegen de Kamer zei Broekers-Knol dat een voorgenomen bezoek naar Marokko er niet van was gekomen, omdat ze daar niet de juiste personen te spreken zou krijgen. Marokko sprak tegen dat Broekers-Knol niet welkom zou zijn, en zei dat er nooit een officieel verzoek was gedaan voor een gesprek.

Het gesprek met de ambassadeur vindt donderdag 5 december plaats. Ze hoopt daarna “zo snel mogelijk” ook naar Marokko af te reizen om over de kwestie te praten.

1 REACTIE

  1. Marokko is niet stom: De hele migratie stroom vanuit Afrika is veroorzaakt door Frankrijk, de VN en dus oook Nederland. Frankrijk is de roverleider in Afrika, landen worden economisch geplukt door Franse multinationals of zogenaamd locale grote bedrijven die indirect in handen zijn van Franse investeringsmaatschappijen. Deze Bedrijven plukken Afrikaanse landen leeg en laten niets over aan de locale bevolking. De bevolking ziet dat en als het in opstand komt worden deze meteen neergeslagen door locale leiders die door Frankrijk daar geplaatst zijn. Deze arme bewoners vluchten dus naar Europa waar t beter is. Wanneer de opstand ontaardt in een conflict worden de opstandelingen rebellen of terroristen genoemd om zo voor Frankrijk steun te verkrijgen vanuit de VN en dus ook nederland (deze VN missies worden valselijk “peacekeeping missions” genoemd) Maat het is puur diefstal en moord. Nederland helpt bijvorrbeeld Frankrijk in Mali met de diefstal en moord op locale burgers. De media in Nederland in gecensuurd dus dat hoor en lees je niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.