Badr Hari krijgt ook een eigen docu-serie

Re-match Rico Verhoeven tegen Badr Hari in septemberBadr Hari krijgt in navolging van Rico Verhoeven ook zijn eigen docuserie. Videoland volgt Badr in aanloop naar zijn gevecht met Rico op 21 december, zo heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

Bij RTL’s concurrent Talpa is momenteel een docuserie over Rico te zien. Naar de eerste aflevering op SBS6 keken maandag 327.000 mensen.

Badr Hari zat vrijdagavond bij Beau aan tafel om over zijn documentaire te praten. Daar werd een fragment van de documentaire getoond waar Badr de vechtskills van zijn aanstaande tegenstander analyseert. Verhoeven moet oppassen, want Badr lijkt een zwakke plek te vinden.

Het zwakke punt van Verhoeven is volgens Hari vooral het „achteruit vechten”. „Dat is een mankement van hem. Maar dat kunnen veel vechters niet, dat is best lastig. Dat is niet iets specifieks, maar voor mij wel mooi meegenomen.”

Hari strijdt op zaterdag 21 december in het GelreDome met regerend Glory-kampioen Verhoeven om de wereldtitel binnen het kickboksen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.