Doodgeschoten Marokkaanse man is vader omgebrachte Dunja (23)

Doodgeschoten Marokkaanse man is vader omgebrachte Dunja (23)

De Marokkaanse man die vandaag in Leersum door een schietpartij na een burenruzie om het leven is gekomen, is de vader zijn van de vorig jaar door geweld omgebrachte Dunja (23). Dat melden diverse media dinsdag. Volgens Boevennieuws gaat het om Abdellah Bekkali.

Dunja werd op 24 februari 2019 zwaargewond aangetroffen in een studentenflat in de woontoren City Campus Max in Kanaleneiland. Vier dagen later overleed ze aan de gevolgen van ernstige mishandeling. Haar ex-vriend zit vast, maar ontkent iets met haar dood te maken te hebben

Het schietincident gebeurde kort na het middaguur bij een woning aan de Vredeoordlaan. Onder meer een traumahelikopter en ambulances kwamen ter plaatse voor hulpverlening, maar het slachtoffer overleefde het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.