VIDEO: Dure Lamborghini in sloot maakte deel uit van trouwstoet

1202

Gisteren kwam deze peperdure Lamborghini terecht in een sloot aan de Communicatieweg in Heemskerk. Volgens de bestuurder van een andere auto maakte de witte Lamborghini Aventador Roadster deel uit van een trouwstoet.

De bestuurder van de Lamborghini raakte de macht over het stuur kwijt, slipte, kwam op de verkeerde weghelft terecht en passeerde de tegenligger aan de verkeerde zijde. Hierbij raakten beide auto’s elkaar. De Lamborghini belandde uiteindelijk in de berm en kwam tot stilstand in de sloot.

De trouwstoet was volgens de bestuurder van de andere auto gestopt, waarna de bestuurder van de Lamborghini in een van de andere auto’s stapte en de trouwstoet doorreed, aldus De Telegraaf. Hij bekommerde zich volgens de politie daarbij ook niet om de tegenligger schrijft de krant.

De politie weet inmiddels wie de bestuurder is, maar heeft hem nog niet aangetroffen, meldt de politie zondag.

1 REACTIE

  1. Zie het nu ook weer in deze coronatijd. allochtoontjes licht getint gebruiken deze tijd om alleen maar te provoceren. Vanmiddag in Apeldoorn 8 stoere jochies binnen 10 meter op veel te hard rijdende scooters. In der bollenstreek zie ik allen maar weer die allochtoontjes stoer doen en met zn viven tulpen vertrappen en denken dat ze Jezus oh sorry .allah zijn. alleen maar provoceren.
    Vreselijke mentaliteit. Echt schijt aan alle christenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.