VIDEO: Dure Lamborghini in sloot maakte deel uit van trouwstoet

Gisteren kwam deze peperdure Lamborghini terecht in een sloot aan de Communicatieweg in Heemskerk. Volgens de bestuurder van een andere auto maakte de witte Lamborghini Aventador Roadster deel uit van een trouwstoet.

De bestuurder van de Lamborghini raakte de macht over het stuur kwijt, slipte, kwam op de verkeerde weghelft terecht en passeerde de tegenligger aan de verkeerde zijde. Hierbij raakten beide auto’s elkaar. De Lamborghini belandde uiteindelijk in de berm en kwam tot stilstand in de sloot.

De trouwstoet was volgens de bestuurder van de andere auto gestopt, waarna de bestuurder van de Lamborghini in een van de andere auto’s stapte en de trouwstoet doorreed, aldus De Telegraaf. Hij bekommerde zich volgens de politie daarbij ook niet om de tegenligger schrijft de krant.

De politie weet inmiddels wie de bestuurder is, maar heeft hem nog niet aangetroffen, meldt de politie zondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.