TV: Emotionele uitzending DWDD over Abdelhak Nouri

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel Ajax
Foto: screenshot NOS Studio Sport

Vanavond was er in het Tv programma De Wereld Draait Door (DWDD) aandacht voor Abdelhak (Appie) Nouri. De voormalige middenvelder van Ajax heeft onlangs het ziekenhuis verlaten en wordt nu thuis door zijn familie verzorgd.

In de studio zaten zijn vader Mohammed en zijn twee broers Mo en Abderrahim. “Appie ligt niet meer in coma. Hij is wakker, hij slaapt, hij niest, hij eet en boert. Hij komt zijn bed niet uit en is heel afhankelijk van ons” zei een van z’n broers in het programma.

Het was een emotionele uitzending van DWDD, waarin ook aandacht was voor het boek Abdelhak Nouri, een Onvervulde Droom van Khalid Kasem, advocaat en vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Het boek komt morgen uit.

Reden voor DWDD om terug te blikken op de veel te korte carrière van het Ajax-talent. Bekijk de video’s hier terug:

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.