VIDEO: Stel krijgt winkelverbod na racistisch bejegenen Marokkaanse vrouw

VIDEO: Stel krijgt winkelverbod na racistisch bejegenen Marokkaanse vrouw

Deze vrouw en haar man hebben een winkelverbod vanwege racisme gekregen van supermarktketen Hoogvliet in Bilthoven. Dit nadat het tweetal een Marokkaanse vrouw racistisch bejegende en haar toebeten dat ze ‘beter terug kon gaan naar eigen land‘.

De Marokkaanse vrouw filmde de uitspraken van de vrouw op en plaatste het filmpje, dat hieronder ook te zien is, op Facebook. “Welkom in anno 2020, Nederland, waar je bent geboren en hard werkt voor je centen. Het doet me zoveel pijn dat dit nog gebeurt” zei de aangeslagen vrouw erbij.

Tegen het Algemeen Dagblad zegt de supermarktketen in een reactie het voorval ‘heel erg te vinden: ‘uiteraard tolereert Hoogvliet geen racisme in haar winkels en daarom zijn de klanten in kwestie aangesproken en hebben een winkelverbod gekregen.’

Uiteindelijk is de directie van Hoogvliet supermarkt bij het slachtoffer thuis geweest. “We hebben een goed gesprek gehad. Ik heb een tof filmpje mogen zien van de manager die toen aanwezig was tijdens het incident. En excuses ontvangen vanuit hun kant. Ik ben blij dat het gesprek heeft plaatsgevonden! Ze hebben naar mij geluisterd en hun excuses aangeboden” aldus de Marokkaanse vrouw.

Gepostet von Oumaima Dah am Samstag, 15. August 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.