11-jarige jongen verkracht en vermoord in Tanger

De 11-jarige Adnane Bouchoufm, die maandag als vermist werd opgegeven, is gisteravond dood gevonden. Hij blijkt te zijn verkracht en vermoord meldt de NOS vandaag. Adnane verliet het huis van zijn ouders in Tanger om een geneesmiddel te halen bij een apotheek. Hij keerde niet meer terug.

Een dag later kreeg de politie beelden in handen van een bewakingscamera. Daarop is te zien dat een 24-jarige man een gesprek met de jongen aanknoopt en samen met hem uit beeld verdwijnt.

De beelden brachten de politie op het spoor van een 24-jarige man. Gisteren werd hij aangehouden. Hij gaf toe dat hij de jongen had meegenomen naar zijn appartement en dat hij hem had verkracht en vermoord. Ook wees hij de politie de plek in een tuin waar hij hem begraven had meldt de omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.