Nederlandse reizigers mogen Marokko niet in

Reizigers uit Nederland zijn sinds maandag op dinsdag middernacht voorlopig niet meer welkom in Marokko. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Marokkaanse overheid dat besloten, omdat het aantal coronabesmettingen in Nederland hoog blijft.

Bij het RIVM zijn maandag tot 10.00 uur  4217 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 484 minder dan zondagn. Het is wel iets meer dan het gemiddelde van afgelopen week, toen er per dag gemiddeld 4124 mensen positief getest werden. Het gemiddeld aantal besmettingen loopt sinds een dag of tien weer langzaam op.

De ambassade in Rabat laat weten dat alle vluchten vanuit Nederland voorlopig zijn geschrapt. Dat geldt ook voor vluchten vanuit Duitsland, Turkije en Zwitserland naar Marokko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.